
بیمه آتشسوزی خسارتهای مالی که بر اثر آتشسوزی، صاعقه و انفجار به بنای ساختمان و اموال و داراییهای آن وارد شده را تحت پوشش قرار میدهد. پوششهای اضافی بسیار مهمی مثل زلزله، سیل، نشست ساختمان و …را هم شامل میشود که میتوان با پرداخت مبلغی بیشتر، آنها را به بیمهنامه آتشسوزی اضافه کرد. در ادامه به بیمه آتشسوزی خواهیم پرداخت.
بیمه آتشسوزی خسارتهای مالی را پوشش میدهد، نه خسارتهای جانی.
شرکت بیمه علاوه بر بیمه آتشسوزی ، تمام پوششهای اضافی آن را هم به مشتریان خود عرضه میکند.
در این بیمهنامه بر اساس درخواست بیمهگذار در انتخاب پوششها و با توجه به سرمایه و قیمت واحد مسکونی، قیمت حق بیمه سالانه بیمه آتش سوزی ، محاسبه و تعیین میشود.
بیمه آتشسوزی واحدهای مسکونی را به دو شکل انفرادی و گروهی تحت پوشش قرار میدهد.
در بیمههای آتشسوزی گروهی اگر واحدهای مسکونی بیشتر از ۱۵ واحد باشد، 10 درصد تخفیف گروهی به آنها داده میشود
طرح های بیمه آتش سوزی
طرح مهر
طرح مهر جامعترین طرح بیمه است که بیمههای متنوع آتشسوزی ، مسئولیت و حوادث خانه و خانواده را تحت پوشش قرار میدهد. در این طرح، بیمهگذار در مقابل خطراتی مثل آتشسوزی، صاعقه و انفجار، شخص ثالث و همسایگان، غرامت فوت و هزینههای پزشکی بیمه میشود.
مسکونی با طرح زلزله
طرح مسکونی با طرح زلزله، یکی از طرحهای ابتکاری و فراگیر بیمه میباشد که با توجه به زلزلهخیز بودن مناطق مختلف کشور، با استقبال خوبی مواجه شده است. در این طرح، مشتری میتواند با پرداخت حق بیمه معینی، منزل و اثاث خود را در مقابل خطرات آتشسوزی ، انفجار ، صاعقه ، سیل و زلزله بیمه کند.
طرح آتش سوزی واحد های صنفی
در طرح آتشسوزی واحدهای صنفی ، بیمههای مورد نیاز اصناف کشور از جمله بیمه آتشسوزی به آنها عرضه میشود.
طرح جامع آتشسوزی و حوادث نوروزی
در طرح جامع آتشسوزی و حوادث نوروزی ، بیمه پوشش های حریق ، انفجار، صاعقه، سرقت، سیل و طوفان، غرامت فوت و نقص عضو و جبران هزینه های پزشکی را از 25 اسفند هر سال تا 15 فروردین سال جدید ارائه میدهد.
بیمه آتش سوزی مراکز صنعتی و غیر صنعتی
علاوه بر واحدهای مسکونی، مراکز صنعتی و غیر صنعتی هم میتوانند تحت پوشش بیمه آتشسوزی قرار بگیرند. مراکز صنعتی مثل کارخانهها و مراکز غیر صنعتی مثل فروشگاههای تجاری، تعمیرگاهها، بیمارستانها، اماکن عمومی، ساختمانهای اداری، آموزشگاهها و…
در این بیمهنامه، بیمهگذار میتواند ساختمان و تجهیزات خود را تحت پوشش بیمه آتشسوزی قرار بدهد.

دریافت خسارت بیمه آتش سوزی
بعد از وقوع آتشسوزی باید حداکثر ظرف ۵ روز به شرکت بیمه اطلاع رسانی کنید و حداکثر ظرف 10 روز، کیفیت حادثه ، فهرست اشیاء نجات داده شده و مبلغ تقریبی خسارت را برای شرکت بیمه ارسال نمایید.
حداکثر بعد از ۱۵ روز، فهرست اموال موجود در روز حادثه و اموال از بین رفته و آسیب دیده را در اختیار بیمه قرار دهید.
کارشناس شرکت در بازدید خود از محل حادثه، اقدام به برآورد خسارت میکند و شما بعد از تحویل مدارک مورد نیاز به شرکت بیمه میتوانید برای دریافت خسارت اقدام کنید.
مدارک مورد نیاز :
- اعلام صورت ریز اشیاء آسیب دیده و ارزش آنها
- فهرست اشیاء سالم
- گزارش مقامات آتش نشانی و نیروی انتظامی
- تعدادی عکس و فیلم از مواضع آسیب دیده
- اصل گزارش موسسه ژئوفیزیک در صورت زلزله
- اصل گزارش نیروی انتظامی در صورت سرقت با شکست حرز
- اصل گزارش سازمان هواشناسی در صورت طوفان و صاعقه